Vrijwilligers

oktober  2018: Wij zijn ( tijdelijk) gestopt met het werven en begeleiden van vrijwilligers bij onze projecten. We kunnen vrijwilligers doorverwijzen naar Mariettes Child Care of bij Hand in Hand in Ghana.

vrijwilligerswerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij onze projecten zijn vrijwilligers van harte welkom. Je bepaalt zelf de periode van je verblijf en het project waar je wilt werken.
De kosten voor het vrijwilligerswerk zijn bewust laag gehouden en worden besteed aan jouw verblijf, transfer van en naar het vliegveld, transport naar de projecten en aan de begeleiding.

Je verblijft in een B&B in Port Alfred ( ontbijt inclsief) of in een appartement in het dorp 

Omdat stichting Nemato het belangrijk vindt dat de vrijwilligers wat toevoegen aan projecten en aan de kinderen, verzoeken wij jou dat je bij jezelf nagaat wat jij zou kunnen toevoegen. Denk hierbij aan bv tandenpoetsproject, voorlichting over hygiene, sport, creatief bezigzijn etc.

In de weekeinden is er ruimte genoeg om de mooie omgeving te verkennen en bv een safari te doen in het Addo Elephant park ( malariavrij) of Sibuya of Kariega Game Park. Met diverse lokale partners zijn afspraken gemaakt voor een zeer geslaagde vrijetijdsbesteding. 

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Ellen Fober ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)