NOMZAMO WOLVES, RAINBOW CRICKET CLUB en CRICKET op de basisschool

Naast de Nomzamo Wolves en de cricket club voor volwassenen The Rainbows, hebben we inmiddels ook een coach die naar de basis scholen gaat om daar cricket te introduceren. Hij heeft al meerdere toernooien voor de kinderen georganiseerd tussen de verschillende basisscholen.
criketteamkids

 Rainbows2Rainbows4 

 

Het is ons doel om de kinderen enthousiast te maken voor sport en om ze op deze manier weg te houden van de straat. We zijn zo blij dat we Phumezo als coach hebben – hij is een uitmuntende speler van The Rainbows. Phumezo zal de kinderen begeleiden en samenwerken met Chainz, onze contactpersoon van The Wolves en The Rainbows. Ook hij is een excellente cricket speler.

 Rainbows5Rainbows3Rainbows1

   

 

De Nomzamo Wolves hebben dit jaar helaas niet veel toernooien gespeeld, maar ze zullen volgend jaar een come back maken, beginnend op 19 Januari tegen Port Alfred High School. The Rainbows hebben een goed seizoen achter de rug en hebben meerdere trofeeen gewonnen. Dit jaar hebben we ze ondersteund met nieuwe netten, nieuw materiaal en nieuwe trainingspakken. Natuurlijk hebben we ze gesponsord om het succesvolle seizoen met een barbecue af te sluiten.