-  Uitje Mansfield

Op zaterdag 18 februari hadden we weer ons jaarlijks uitje naar Mansfield Game Reserve. Het vervoer werd verzorgd door Stenden University, de kinderen en begeleiders werden om 10 uur opgehaald. We waren blij dat het een mooie, zonnige dag werd. Er werd weer genoten van het speelterrein en het  zwembad. Aan het einde van de dag genoten alle kinderen van een heuse game drive. Als afsluiting hadden we een braai waar Gambit, de tamme giraf alsook de struisvogel een graantje wilden meepikken. Vanwege onweersbuien moesten we ons uitje eerder dan gepland beeindigen, maar het was weer een zeer geslaagde dag.

 

 

FullSizeRender3FullSizeRender kopie 2

 vanwege de privacy van de kinderen zijn de gezichten onherkenbaar gemaakt

FullSizeRenderFullSizeRender2

                                                                                               Gambit also wants to join the braai

 IMG 0435

 

  Op vrijdag 6 oktober genoten we van ons tweede uitje naar Mansfield Game Reserve. Dit keer besloten we om met de boot te gaan, omdat de kinderen nog nooit een boottrip hadden meegemaakt.Ze genoten zichtbaar. We hadden weer een ontzettend leuke dag en Gambit, de tamme giraf, kwam ons natuurlijk weer even vergezellen. Na het nuttigen van een lekkere lunch, gingen we weer met de boot terug naar Port Alfred.

 

-  Naaimachine

In oktober hebben we ook voor het foster home een naaimachine gekocht. Op deze manier kunnen we dmv naailessen de kinderen vaardigheden leren. En zeker ook handig voor het verstellen of maken van hun eigen kleding.

Naaimachine 1Naaimachine 2