Cluster Foster Home Port Alfred

In april zijn we met de kinderen, pleegmoeders en personeel van Child Welfare Port Alfred naar de Assegaai Trails geweest. Het vervoer kregen we aangeboden door Stenden University waarvoor onze dank. Het werd een onvergetelijke dag! We hebben diverse wandeltochten ondermomen en na afloop konden de kinderen heerlijk afkoelen in het meer.De zwemlessen kwamen hiervoor erg van pas. We beeindigden deze mooie dag met het eten van pizza bij Guido's. De allereerste kennismaking met pizza  voor de kinderen. Wat hebben we met z'n allen genoten!

cluster1cluster2

Door de inzet van Mia en Rein Versluis, het echtpaar dat vorig jaar vier weken als vrijwilliger het pleeghuis hebben gerenoveerd, konden wij nieuwe matrassen en matrasbeschermers kopen. Ze hebben hiervoor een fantastische fundraising gedaan. Voorts heeft stichting Nemato een wasmachine, koelkast en een magnetron aangeschaft voor het pleeghuis.

In Oktober zijn we met de kinderen en pleegmoeders gaan winkelen. Alle kinderen mochten zelf hun kerstkleding, nieuwjaars kleding en schoenen uitkiezen. En de pleegmoeders natuurlijk ook. Samen hebben we het mooi ingepakt en weggezet tot kerstmis.
Als afsluiting hebben we weer een lekkere pizza met z’n allen gegeten bij Guido’s.

cluster3

 
In Oktober ontvingen wij bericht dat vanaf 01-01-2019 het Pleeghuis zou worden gesloten vanwege financiële problemen, zoals het ontbreken van de jaarlijkse support van LOTTO. Child Welfare heeft hun uiterste best gedaan om ervoor te zorgen dat alle kinderen goed terecht zullen komen. Natuurlijk blijven we de kinderen en pleegmoeders in de toekomst ondersteunen op allerlei gebied..